Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, küslükleri gidereceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işarettir.

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadehle şarap içmek rekabet edebilme gücünün artacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına işaret eder.

Rüyada kırmızı şarap kadehi görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada kadehte kırmızı şarap görmek gelişeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada şarap kadehi görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Rüyada kadehten su içmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadeh içki içmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kadeh görmek daima önüne bakacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments