Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm şarabı içmek

Rüyada üzüm şarabı içmek

Rüyada üzüm şarabı içmek bazı ortak işlere gireceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, hüsrana uğratacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına delalettir.

Rüyada üzüm şarabı içmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması işinize yarayabilir.

Rüyada üzüm şarabı içmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada üzüm şarabı görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şarap içmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşi şarap içmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla şarap içmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek korkularının sona ereceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada şişeyle şarap içmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadehle şarap içmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments