Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı beyaz şarap içmek

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek gördüyseniz:

  • Gelirinizde artış olabilir.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek kötü halden iyi hale geçeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada tatlı kırmızı şarap içmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulur.

Rüyada tatlı şarap içmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı tatlı şarap içmek zenginlik kazanacağına, onlardan medet umacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz şarap içmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek yollarını ayıracağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet şarabı içmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle şarap içmek aileden ayrı kalınacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments