Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın toka takmak

Rüyada altın toka takmak

Rüyada altın toka takmak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, de zenginliğe kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına delalettir.

Rüyada altın toka takmak gördüyseniz:

  • Özel veya profesyonel nedenlerle kurulacak ilişkiler istediğiniz bir alanda ilerlemenize katkıda bulunabilir.

Rüyada altın toka takmak karanlık kişilerle muhatap olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil toka takmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, ağız tadının da kaçacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taç toka takmak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz toka takmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saç toka takmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah toka takmak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarına toka takmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, arkasından iyi konuşulacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tel toka takmak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments