Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil toka takmak

Rüyada yeşil toka takmak

Rüyada yeşil toka takmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, ruhunun şifa bulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, neşeli bir hayat süreceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil toka takmak gördüyseniz:

  • Bir çok olumsuzluktan da kurtuluyorsunuz.

Rüyada yeşil toka takmak girdiği işlerde zorluk çekeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada saç toka takmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada taç toka takmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçına toka takmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın toka takmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, zahmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı toka takmak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada toka takmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saça toka takmak kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments