Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarına toka takmak

Rüyada saçlarına toka takmak

Rüyada saçlarına toka takmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada saçlarına toka takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada saç toka takmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saça toka takmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, maddi gücünün artacağına tabir olunur.

Rüyada saç tokası takmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada saçlarına toka takmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, kişinin sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç tel toka takmak etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, tecrübe kazandıracağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçına toka takmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafaya toka takmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine delalettir.

Rüyada taç toka takmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, çevre değiştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments