Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç toka takmak

Rüyada saç toka takmak

Rüyada saç toka takmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, geniş geniş yaşayacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada saç toka takmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Rüyada saça toka takmak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada saç toka takmak çok zor duruma düşüleceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç tel toka takmak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarına toka takmak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada saçına toka takmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, işinde verimsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada saç tokası takmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet eder.

Rüyada altın toka takmak kötü halinden eser kalmayacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada beyaz toka takmak rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, küfürlü söze alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments