Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah toka takmak

Rüyada siyah toka takmak

Rüyada siyah toka takmak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, huzurlu hissedileceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah toka takmak gördüyseniz:

  • Karar alınması gereken konuları ertelemek gerekiyor.

Rüyada siyah toka takmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafaya toka takmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, engel tanımayan biri olacağına, verilen sözlerin tutulacağına delalet eder.

Rüyada saç tel toka takmak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, dünya malına kavuşulacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç toka takmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yenilenme yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil toka takmak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, hem yıpranacağına inanılır.

Rüyada saçlarına toka takmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz toka takmak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada saça toka takmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments