Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel toka takmak

Rüyada tel toka takmak

Rüyada tel toka takmak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, deneyim kazanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalettir.

Rüyada tel toka takmak gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada tel toka takmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç tel toka takmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yeteneklerini geliştirmeye, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada tel toka bulmak kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada tel toka görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada tel toka çalmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tel toka toplamak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada tel toka almak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah tel toka görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments