Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz toka takmak

Rüyada beyaz toka takmak

Rüyada beyaz toka takmak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz toka takmak gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada beyaz toka takmak işlerinde kara geçeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalet eder.

Rüyada saçlarına toka takmak çok huzurlu bir duruma geleceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine yorulur.

Rüyada sarı toka takmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının tokasını takmak girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işarettir.

Rüyada altın toka takmak hayırlı adımlar atılacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada taç toka takmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada saç tokası takmak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil toka takmak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments