Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çene sıkmak

Rüyada çene sıkmak

Rüyada çene sıkmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına inanılır.

Rüyada çene sıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren harcamaları veya yatırımları ya da maddi konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada çene sıkmak rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada çeneyi sıkmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada çenesinde sivilce görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada çene çıkması görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çenenin kanadığını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada çene okşamak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, güzel huylarının değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin çenesini kırmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına rivayet eder.

Rüyada kadının çenesinden kıl koparmak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments