Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının çenesinde kıl görmek

Rüyada kadının çenesinde kıl görmek

Rüyada kadının çenesinde kıl görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zor günler geçireceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının çenesinde kıl gördüyseniz:

  • Yani herşeyin acısını çıkartmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada kadının çenesinden kıl koparmak kötü ve zor günler geçireceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının çenesinde kıl görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına tabir olunur.

Rüyada çene kılı görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çene altında kıl görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada çenenin kıllandığını görmek ağlayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, büyük paralara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çene sıkmak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına tabir olunur.

Rüyada çenesinde tüy görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çene kilitlenmesi görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kısmetlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments