Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeye dokunmak

Rüyada cenazeye dokunmak

Rüyada cenazeye dokunmak sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, rızkın artacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenazeye dokunmak gördüyseniz:

  • Gerilimli ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada cenazeye dokunmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, sıkıntı yükleneceğine, umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada kana dokunmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına delalet eder.

Rüyada yanağına dokunmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada kıza dokunmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada türbeye dokunmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada omzuna dokunmak bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments