Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kana dokunmak

Rüyada kana dokunmak

Rüyada kana dokunmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hikmet sahibi olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kana dokunmak gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada kana dokunmak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanama geçirdiğini görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağın kanaması görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mide kanaması geçirmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalettir.

Rüyada dişlerinin kanamasını görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağın kanaması görmek ailesini utandırmayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanama görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına işarettir.

Rüyada dişi kanarken görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments