Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıza dokunmak

Rüyada kıza dokunmak

Rüyada kıza dokunmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet eder.

Rüyada kıza dokunmak gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana alın.

Rüyada kıza dokunmak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, zenginliğini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kıza dokunmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, işinde itibar edineceğine tabir olunur.

Rüyada sırta dokunmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağa dokunmak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği insana dokunmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiye dokunmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğe dokunmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suya dokunmak her anlamda güçleneceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments