Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzuna dokunmak

Rüyada omzuna dokunmak

Rüyada omzuna dokunmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, kariyerinin yükseleceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omzuna dokunmak gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisiyle bazı şeyler elde edebilirsiniz.

Rüyada birinin omzuna dokunmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada omzuna dokunmak moral bulacağına, hafifleyeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla omzundan vurulmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gönlündeki gibi sevileceğine delalet eder.

Rüyada omzundan yaralanmak parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, makam sahibi olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada omzunu görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada birinin omzunu öpmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada omzunu tutmak aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine alamet eder.

Rüyada omzundan bıçaklanmak önünün kapanacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments