Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın tavuk görmek

Rüyada altın tavuk görmek

Rüyada altın tavuk görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın tavuk gördüyseniz:

  • Evinizde veya çevrenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada altın yumurtlayan tavuk görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, onu uyaracağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret eder.

Rüyada tavuk altında civciv görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk altından yumurta almak sağlığının da yerine geleceğine, kimseye borçlanmayacağına, büyük bir makama geleceğine alamet eder.

Rüyada altın tavuk görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments