Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze taşıdığını görmek

Rüyada cenaze taşıdığını görmek

Rüyada cenaze taşıdığını görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, işlerine yeni işler katacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze taşıdığını gördüyseniz:

  • Yeterliliğinizi ispat edebileceğiniz, yeteneklerinizi gösterme şansı bulabileceğiniz fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada cenaze taşıdığını görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun ev taşıdığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada çanta taşıdığını görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına tabir olunur.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, başarılarının azalacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada taşıt kullanmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran taşıdığını görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandalye taşıdığını görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, araba alınacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini taşıdığını görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments