Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalye taşıdığını görmek

Rüyada sandalye taşıdığını görmek

Rüyada sandalye taşıdığını görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandalye taşıdığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir.

Rüyada sandalye taşıdığını görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine inanılır.

Rüyada tahta taşıdığını görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına delalet eder.

Rüyada sırtında insan taşıdığını görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kum taşıdığını görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine inanılır.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ot taşıdığını görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev taşıdığını görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, hile ile mal elde etmeye alamet eder.

Rüyada kucağında bebek taşıdığını görmek sorunların yakında son bulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments