Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta taşıdığını görmek

Rüyada çanta taşıdığını görmek

Rüyada çanta taşıdığını görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta taşıdığını gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Rüyada çanta taşıdığını görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, ayrılık yaşanacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına alamet eder.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek onlar sayesinde kalkınacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine inanılır.

Rüyada sırtında insan taşıdığını görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek taşıdığını görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini taşıdığını görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak taşıdığını görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada süt taşıdığını görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, şeytanın aklına uyacağına delalet eder.

Rüyada su taşıdığını görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, bazı konularda önayak olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments