Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşıt kullanmak

Rüyada taşıt kullanmak

Rüyada taşıt kullanmak terfi alacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada taşıt kullanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda güvence altında olmak için daha çok çalışmalısınız.

Rüyada taşıt kullanmak mal ve para biriktireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalet eder.

Rüyada demir taşıdığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına alamet eder.

Rüyada birinin eşya taşıdığını görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işarettir.

Rüyada birinin ev taşıdığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev taşıdığını görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, çarelere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kömür taşıdığını görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına inanılır.

Rüyada kuran taşıdığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşıta binmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments