Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran taşıdığını görmek

Rüyada kuran taşıdığını görmek

Rüyada kuran taşıdığını görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran taşıdığını gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Rüyada kuran taşıdığını görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerim taşıdığını görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, düzeninin sarsılacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek taşıdığını görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ev taşıdığını görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini taşıdığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hasretliğin biteceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ot taşıdığını görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada ekmek taşıdığını görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, geçecek güzel bir ömre, sağlık sorunlarından kurtulmaya işarettir.

Rüyada döşek taşıdığını görmek kırgınlıklar yaşanacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments