Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın taşlı küpe görmek

Rüyada altın taşlı küpe görmek

Rüyada altın taşlı küpe görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada altın taşlı küpe gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarının seni hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısın.

Rüyada altın taşlı küpe görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı altın küpe görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, her zaman hak ettiğini alacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, eşit davranılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı küpe görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işaret eder.

Rüyada taşlı küpe almak dertlerine derman arayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak sıkıntılarına ortak olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, başarıyla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı küpe görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments