Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı küpe almak

Rüyada taşlı küpe almak

Rüyada taşlı küpe almak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, bir anda yükseleceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına inanılır.

Rüyada taşlı küpe almak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya eğlenceli programlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeşil taşlı küpe görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı taşlı küpe görmek kazancının düşeceğine, kudret sahibi olacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına alamet eder.

Rüyada taşlı altın küpe görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın taşlı küpe görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalettir.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazancının da azalacağına rivayet eder.

Rüyada tek taş küpe görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada pembe taşlı küpe görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments