Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı altın küpe görmek

Rüyada taşlı altın küpe görmek

Rüyada taşlı altın küpe görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, umutlarının biteceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı altın küpe gördüyseniz:

  • Maddi yönden zorlanıyorsunuz.

Rüyada taşlı altın küpe görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına delalet eder.

Rüyada altın taşlı küpe görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı küpe bulmak iş kaybı yaşayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı küpe görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek kazançların artacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Rüyada tek taş küpe görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, özel muamele göreceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı taşlı küpe takmak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine işaret eder.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments