Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi taşlı küpe görmek

Rüyada mavi taşlı küpe görmek

Rüyada mavi taşlı küpe görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, o kişiye zararının dokunacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada mavi taşlı küpe gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı küpe görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada mavi renk küpe görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkli küpe görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada mavi küpe görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada mavi küpe takmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi küpe almak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada mavi boncuklu küpe görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments