Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taşlı küpe takmak

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bol para kazanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak gördüyseniz:

  • Bir tartışma büyüyebilir.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı taşlı küpe takmak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, zor durumda bırakacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz inci küpe takmak mutlu ve sağlıklı olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz taşlı küpe görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına inanılır.

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yakut küpe takmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına rivayet eder.

Rüyada kulağına altın küpe takmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments