Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan biçmek

Rüyada yeşil soğan biçmek

Rüyada yeşil soğan biçmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan biçmek gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada yeşil soğan biçmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalet eder.

Rüyada yeşillik biçmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimek biçmek kazançtan yana kara geçeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ekini biçmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil otları biçmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yonca biçmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çayır biçmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ekin biçmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments