Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başak biçmek

Rüyada başak biçmek

Rüyada başak biçmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, geleceğine bakacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başak biçmek gördüyseniz:

  • Bazı aksilikler veya rötarlar olsa da kısa bir seyahat olumlu yönde değişikliklere neden olabilir.

Rüyada başak biçmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sararmış başak görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Rüyada başak ismi görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada ekin başak görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday başağı yemek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arpa başağı görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada mısır başağı görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments