Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çeltik tarlası görmek

Rüyada yeşil çeltik tarlası görmek

Rüyada yeşil çeltik tarlası görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, kişinin muradına ereceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, fesada bulaşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çeltik tarlası gördüyseniz:

  • Rekabet anında sürprizler sizi güçlü kılabilir.

Rüyada yeşil çeltik tarlası görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada çeltik tarlası görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çeltik görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeltik biçmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada yeşillik tarla görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tarla sulamak kudret ve hikmet sahibi olacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tarladan yeşil biber toplamak evlilik yolunda bir adım atılacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments