Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ömür biçmek

Rüyada ömür biçmek

Rüyada ömür biçmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ömür biçmek gördüyseniz:

  • Kafanıza takılan bir konu mantıklı şekilde yaklaşılması durumunda çözülebilir.

Rüyada ömür biçmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, esenliğe kavuşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada uzun ömürlü olmak yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ömür görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil yonca biçmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada çayır biçmek canını ve malını hiçe sayacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kuru ot biçmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fiğ biçmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kendine kefen biçmek amaçlardan sapmaya, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments