Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeltik tarlası görmek

Rüyada çeltik tarlası görmek

Rüyada çeltik tarlası görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada çeltik tarlası gördüyseniz:

  • Çevreyle iletişiminizde veya genel etkileşim içeren her konuda sağduyulu olmalısınız.

Rüyada yeşil çeltik tarlası görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine işaret eder.

Rüyada çeltik tarlası görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada çeltik biçmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada çeltik görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yeşil patates tarlası görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil tarla sulamak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nadas tarla görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çimenli tarla görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments