Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeltik görmek

Rüyada çeltik görmek

Rüyada çeltik görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada çeltik gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada çeltik görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, üzüleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine işarettir.

Rüyada çeltik biçmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, yenileneceğine ve can bulacağına işarettir.

Rüyada yeşil çeltik tarlası görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeltik tarlası görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, imkân sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments