Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çekmece görmek

Rüyada beyaz çekmece görmek

Rüyada beyaz çekmece görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz çekmece gördüyseniz:

  • Hoşlandığınız şeyleri paraya çevirmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada beyaz çekmece görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağınık çekmece görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada çekmeceli dolap görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekmece yerleştirmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada çekmecede yılan görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çekmecede çorap görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine alamet eder.

Rüyada kırık çekmece görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekmecede para görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments