Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın takılar takmak

Rüyada altın takılar takmak

Rüyada altın takılar takmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet eder.

Rüyada altın takılar takmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun, siz, doğru şekilde davranmalısınız.

Rüyada altın takılar takmak çok büyük çaba sarf edeceğine, ele geçen kazancın azalacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada altın takı seti takmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın takı takmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada koluna takı takmak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil takı takmak elinde bulunan imkânların bollaşacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işarettir.

Rüyada başkasına takı takmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işarettir.

Rüyada takı takmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına işaret eder.

Rüyada düğünde takı takmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments