Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın takı seti takmak

Rüyada altın takı seti takmak

Rüyada altın takı seti takmak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına yorulur.

Rüyada altın takı seti takmak gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Rüyada altın takı seti takmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada takı seti takmak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada altın takı seti görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın set takmak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada set takı görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada takı seti bulmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine inanılır.

Rüyada takı seti hediye almak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet eder.

Rüyada takı seti görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments