Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına takı takmak

Rüyada başkasına takı takmak

Rüyada başkasına takı takmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, onlara değer vereceğine, haksızlığa uğrayacağına, rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada başkasına takı takmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Rüyada yeşil takı takmak hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada siyah takı takmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine inanılır.

Rüyada koluna takı takmak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, güçlükle elde edilecek başarı alamet etmektedir.

Rüyada geline takı takmak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada altın takı takmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada altın takı seti takmak neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına rivayet eder.

Rüyada takı takmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın takılar takmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments