Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın takı takmak

Rüyada altın takı takmak

Rüyada altın takı takmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada altın takı takmak gördüyseniz:

  • Belli kurallar çerçevesinde veya rutin akışta hareket etme konusunda ısrarcısınız.

Rüyada altın takı seti takmak insanların takdirine mazhar olacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın takı takmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın takılar takmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine yorulur.

Rüyada siyah takı takmak maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil takı takmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, adını aklamayı başaracağına yorulur.

Rüyada takı seti takmak hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına inanılır.

Rüyada takılar takmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına takı takmak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments