Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil takı takmak

Rüyada yeşil takı takmak

Rüyada yeşil takı takmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, beden sağlığının zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil takı takmak gördüyseniz:

  • Tuhaf davranan kişilere yol göstermeye çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada yeşil takı takmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine inanılır.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalettir.

Rüyada başkasına takı takmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada altın takı takmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada mavi takı takmak yeni işlere ve projelere gireceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah takı takmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takı seti takmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada takılar takmak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments