Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı takmak

Rüyada takı takmak

Rüyada takı takmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, sorunlarının çözüleceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, yardım edeceğine, işiyle nam salacağına tabir olunur.

Rüyada takı takmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Rüyada takı takmak barış için adım atacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde takı takmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet eder.

Rüyada koluna takı takmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, duymadığı sözleri duyacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulur.

Rüyada altın takı seti takmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine delalettir.

Rüyada başkasına takı takmak çok zor şeylerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet eder.

Rüyada takılar takmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada takı seti takmak fikirlerinin çatışacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına inanılır.

Rüyada yeşil takı takmak mevkilerinin yüksek olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments