Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma çekirdeği görmek

Rüyada elma çekirdeği görmek

Rüyada elma çekirdeği görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hayırlı haberler getireceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına inanılır.

Rüyada elma çekirdeği gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız yeni seçeneklerin farkına varmanızı sağlayabilir.

Rüyada elma çekirdeği görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada çekirdek görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kabak çekirdeği görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, engel teşkil edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada limon çekirdeği ekmek hayat boyu desteği olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işarettir.

Rüyada çekirdeksiz kuru üzüm görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işarettir.

Rüyada ayçekirdeği çekirdek görmek her geçen gün başarıların artacağına, acı veren kazalara, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet eder.

Rüyada kahve çekirdeği görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayçiçek çekirdeği görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments