Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, şansızlığın kırılacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği gördüyseniz:

  • Yerleşim, kişisel gelişim, ev veya aile konularında kafanızdan geçen şeyleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, iyi geçiminin biteceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada zeytin çekirdeği görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği yuttuğunu görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekirdeksiz zeytin yemek elinin kolunun bağlanacağına, istediği gibi yaşayacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına alamet eder.

Rüyada çekirdeksiz zeytin görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada zeytin ve zeytin çekirdeği görmek şansının ve bahtının açılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada zeytin çekirdeği ekmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmek kendisini mutsuz edeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments