Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin çekirdeği yemek

Rüyada zeytin çekirdeği yemek

Rüyada zeytin çekirdeği yemek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Rüyada çekirdeksiz zeytin yemek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalettir.

Rüyada zeytin çekirdeği yemek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin ve zeytin çekirdeği görmek çalıştığına değeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytin çekirdeği yuttuğunu görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına tabir olunur.

Rüyada çekirdeksiz zeytin görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayırlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments