Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah takı takmak

Rüyada siyah takı takmak

Rüyada siyah takı takmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada siyah takı takmak gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada siyah takı takmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine tabir olunur.

Rüyada koluna takı takmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın takı takmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işte de mutlu olunacağına, küfürlü söze rivayet eder.

Rüyada düğünde takı takmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Rüyada altın takılar takmak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada başkasına takı takmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine inanılır.

Rüyada mavi takı takmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işaret eder.

Rüyada altın takı seti takmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments