Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takılar takmak

Rüyada takılar takmak

Rüyada takılar takmak zevki sefa içinde yaşayacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada takılar takmak gördüyseniz:

  • Bekar bir insansanız hiçbir duygusal olaya başlamamalısınız.

Rüyada altın takı takmak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, her anlamda güçleneceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işarettir.

Rüyada başkasına takı takmak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada siyah takı takmak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, verilen kararların geri çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada takı takmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın takılar takmak sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada geline takı takmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada altın takı seti takmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, rızkının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments