Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz bebeği görmek

Rüyada göz bebeği görmek

Rüyada göz bebeği görmek işleri yoluna sokacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz bebeği gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız kişlerden kolayca etkilenebilirsiniz.

Rüyada göz bebeği görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayıflanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada büyük gözlü bebek görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sarışın mavi gözlü bebek görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına inanılır.

Rüyada yeşil gözlü erkek bebek görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü ikiz bebek görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine alamet eder.

Rüyada iri gözlü bebek görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments