Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret eder.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek patlama noktasına geleceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek ferahlığa çıkılacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü sarışın bebek görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments