Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mavi gözlü görmek

Rüyada kendini mavi gözlü görmek

Rüyada kendini mavi gözlü görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kendini mavi gözlü gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmanız önerilerinizin dikkate alınmasını sağlayabilir.

Rüyada mavi gözlü bebek görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına işarettir.

Rüyada mavi göz bebek görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına yorulur.

Rüyada mavi gözlü at görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işinin gücünün de rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kara kara düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek eşine değerli hediyeler alacağına, karın artacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel mavi göz görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada koyu mavi göz görmek sürekli yerinde sayacağına, doğru yatırımlar yapacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalettir.

Rüyada mavi göz rengi görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments