Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gözünü görmek

Rüyada başkasının gözünü görmek

Rüyada başkasının gözünü görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, işlerinin baltalanacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, rakiplerin alt edileceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Rüyada başkasının gözünü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli davranmamanız durumunda duygusal problemler meydana gelebilir.

Rüyada kaş göz görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet eder.

Rüyada renkli gözlü insan görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renk göz görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, zor günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada gözlerini küçük görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, işlerinde kara geçeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü temizlemek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı gözlü fare görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işarettir.

Rüyada göz altında morluk görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments