Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceket asmak

Rüyada ceket asmak

Rüyada ceket asmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, keder yaşayacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ceket asmak gördüyseniz:

  • Hazırlanmış ya da uygulamaya konulmuş planlar değiştirilebilir.

Rüyada ceketini asmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada ceket asmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada askıya ceket asmak uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine işarettir.

Rüyada tabela asmak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, işinde dar boğaza gireceğine alamet eder.

Rüyada halı yıkayıp asmak kişinin her türlü zenginliğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet eder.

Rüyada kendi kendini asmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dantel asmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada cama perde asmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments